Akova Mahalle Muhtarlığı Binasında Sona Gelindi

Dış Cephe Ve İnşa İşleri Bitti

19 Ekim Muhtarlar Gününde Türkiye genelinde temeli atılan 100 muhtarlık hizmet binasından biri olan Akova Mahallesi Muhtarlık binasının büyük bir kısmı tamamlandı. Sakarya Valiliği öncülüğü ile Hendek Belediyesi tarafından inşa edilen binanın inşaatı, dış cephe, sıva, boya, çatı, elektrik ve su tesisatı işlemleri tamamlandı. İç sıva, boya, seramik, döşeme, vitrifiye ve mutfak dolap montajları ile yer döşeme çalışmalarının iç cephede devam ettiği açıklandı. Toplam 65 metrekarelik alanı kapsayan binada 1 muhtarlık odası 1 mutfak ve 1 adet tuvalet bulunuyor.

Başkan Babaoğlu: Kısa Sürede Hizmete Alınacak

Göreve geldiği günden itibaren yaklaşık 6 mahalleye muhtarlık binası kazandırdıklarını ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Sakarya Valiliğimizin öncülüğünde ekiplerimiz tarafından İlçemiz Akova mahallesine konak görünümlü yeni muhtarlık binası kazandırıyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarında son aşamaya geldi sayılır.

 Dış cephe işlemlerini tamamlandı. İç cephedeki çalışmaları ise devam ediyor. Bir aksilik olmazsa çalışmalar kısa sürede tamamen bitmiş olacak. Mahallemize yeni bir görünüm kazandıracak olan bu hizmet binamızın hem ilçemize hem de mahalle halkına hayırlı olmasını diliyorum.

 Bu projenin ilçemize kazandırılmasında büyük emeği olan Sakarya Valimiz Sn. Çetin Oktay Kaldırıma ve bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem Yüce'ye sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.