Akyazı’da Asfalt Çalışmaları Durmuyor

Akyazı Belediyesi ekipleri Yunus Emre Mahallesi’nin altyapısı tamamlanan sokaklarını asfaltlayarak yeni görünümüne kavuşturuyor.

Asfalt çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Bilal Soykan, Yunus Emre Mahallesi’nin ardından çalışmaların Yeni Mahalle ve İnönü Mahalleleri’nde devam edeceğini ifade etti.

Akyazı Belediyesi’nin ilçedeki asfalt atağı hız kesmeden devam ediyor. 2023 yılı asfalt programı dahilinde çalışmalarına devam eden belediye ekipleri Gazi Süleymanpaşa Mahallesi’nin ardından Yunus Emre Mahallesi’nde de altyapısı tamamlanan sokakları yeni görünümüne kavuşturuyor. Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Bilal Soykan,  mahalledeki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade etti.

İlçenin 4 merkez mahallesinde Akyazı Belediyesi’nin kendi imkanları ile yağmursuyu hattı çalışması gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Soykan, “ Yağmursuyu hattı ile birlikte SASKİ, Türk Telekom ve Sedaş’ın da altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerimizde asfalt çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Gazi Süleymanpaşa Mahallemizin ardından Yunus Emre Mahallemizin sokaklarını asfaltla buluşturduk. Buradaki çalışmaların tamamlanmasının ardından Yeni Mahalle ve İnönü Mahallelerimizin sokaklarını asfaltlayacağız. Akyazı için üretmeye ve çalışmaya durmadan yorulmadan devam edeceğiz. Bu süreçte bizlere sabır gösterip destek veren tüm vatandaşlarımıza ve gayretle çalışan personellerimize teşekkür ediyorum” dedi.