Arifiye Kalaycıspor, Vefaspor’u 2-1 ile Geçti

Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Arifiye Kalaycıspor kendi evinde Vefaspor’u 2-1 ile geçti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11.Grup maçında Arifiye Kalaycıspor ile Vefaspor karşılaştı.

Karşılaşmanın başlamasıyla ev sahibi Arifiye Kalacıspor ataklara başladı2.Dakikada gelişen atakta ev sahibi Arifiye Kalaycıspor Emre Kerküt ile gol’ü buldu 1-0.

Karşılklı ataklarla geçen karşılaşmanın 26.Dakikasında konuk ekip vefaspor  Ümitcan ile atığı gol ile skoru eşitledi ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yardada her iki takımda gol arayışlarına devam etti 70.Dakikada Arifiye Kalaycıspor geliştirdiği atakta H.Berkat skoru 2-1 getirdi.

Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca sahadan ev sahibi Ariiye Kalaycıspor 2-1 galip ayrıldı ve Puan’ını 56 çıkardı.

Arifiye Kalaycıspor son Hata lider Küçükçekmece Sinopspor ile  Deplasmanda final havasında maç oynayacak Hangi takım kazanırsa 3.Lig’e bir adım daha yanaşacak.

Arifiye Kalaycıspor: 2

İstanbul Vefaspor: 1

Saha: Arifiye Suni Çim

Hakemler: Bekir Özcan, Ömer Koç, Muhammet Emre Vural

Arifiye Kalaycıspor: İlhancan, Hakan, Emre Sofuoğlu, Errad, H.Berkant (Y.Efe), Berk, R.Mertcan (Emre Kılıç), Sercan (Necati), Hami, Özkan, Emre Kürküt (Gökdeniz)

Teknik Sorumlu: Behçet Durak

İstanbul Vefaspor: Süleyman, Ufuk, Alpaslan, M.Ali, Musa, Bartu, Emre (Nurulay), Habib, M.Berk, Ümitcan (Mürsel), M.Emin 

Teknik Sorumlu: C.Erdoğan Baysal

Goller: Dk. 2 Emre Kürküt, Dk.70 H.Berkant (Arifiye Kalaycıspor), Dk.26 Ümitcan (Vefaspor)