Avcıl’ Dan Bir Sosyal Sorumluluk Projesi

 Hendek Muay Thai ve Kickboks branşlarında marka haline gelmiş ve televizyonlarda canlı yayınların değişmez  ismi  olan şampiyon sporcumuz Özgenur  gün geçmiyorki  bir projenin içerisinde yer almasın. Sporcumuz daha önce  birçok sosyal projeler içerisinde aktif rol  almış olan  kardeşimiz  bu seferde  sosyal medyada ,  doğuda görev yapan bir  öğretmen kardeşimizin çağrısına sessiz kalmayarak cevap  veren , okulda gerekli olan kitap ihtiyacına  bulunduğu il  ve ilçede ( bir kitapda sen gönder kampanyası ) başlatarak.Van’daki bir okulda kitap ihtiyacı olan  kardeşlerine  kitaplarını toplayarak ilgili okula göndererek   büyükbir   iyilik zincirine imza attı.

 Şampiyon sporcumuz Özgenur Avcıl , şu an  sakatlığından dolayı ringlerden  bir süre uzak kalacağını belirtip  , spordan uzak kalsakta  sosyal alanlarda ve projelerden uzak kalamıyoruz diyen şampiyonumuz kardeşlerimizin ve ihtiyaç sahibi olan insanlarımızın her zaman yanında olacağız dedi.

Daha öncede  Hendek Devlet Hastanesi çocuk hastalıkları yataklı servisinde yatan  çocukları ziyaret edip   geçmiş olsun dileklerini iletterek oyuncak dağıttı. Huzur  evi sakinlerinide ziyaret  eden Avcıl . Ben yaşadığım  sürece hayatımın her alanında bu tarz projelerin içerisinde olacağım  diyerek sözlerini noktaladı.

Şampiyon sporcumuzun  hem antrenörlüğünü hemde menajerliğini yapan Muay Thai Milli takım antrenörü Erkan Yılmaz  hoca  böyle değerli ve yardım sever  bir sporcuyla ile çalışmaktan çok memnun ve mutlu olduğunu dile getirdi.

Sporcusunun  her zaman bu tarz projelerin içerisinde olduğunu ve böylece her anlamda  gençliğe ve geleceğe yön vereceğini belirterek, kampanyaya katılan bütün katılımcılara ve Hendek Belediye Başkanı sayın Turgut Babaoğlu’nada  spora  ve sporcuya desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek sözlerini bitirdi.