Bakkallar Hızla Çoğalıyor

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, yeni bakkal esnaflarını ve Koop Bakkal bayisi olan esnafları ziyaret etti.

Mahalleler ve sokaklarda yeni açılan bakkal esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Oda Başkanı Ahmet Akdardağan “Esnaflarımıza ziyaretlerimizi ara vermeden sürdürüyoruz.

Bu kapsamda aramıza yeni katılarak kepenk açan esnaflarımızın işyerlerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sürekli büyüyen ailemiz ve her geçen çoğalan bakkal amcalarımız ile şehrimizde vatandaşımıza hizmet veriyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Özellikle yeni esnaflarımızın çoğunluğunu gençlerimiz oluşturmaktadır.

Usta-çırak ilişkisi kültürünü sürdüren meslektaşlarımızı gördükçe ayrıca mutlu oluyoruz. Her türlü zorluğa rağmen mesleğimizi gelecek nesillere aktarmak için çalışan esnaflarımıza, bakkallığı tercih eden yenilikçi gençlerimize ve cesaretiyle örnek olan bayan esnaflarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.

Oda yönetimi olarak esnafımızın her anında yanında olmaya devam edeceğiz. Birliktelikle sorunlarımızı çözmeye ve isteklerimizin karşılanması için çalışmaya devam edeceğiz. Allah tüm esnafımıza bol bereketli işler versin.” Dedi.

Başkan Akdardağan ayrıca Koop Bakkal bayisi olan esnafları da ziyaret ederek, “İlimizde kriterlere uyarak satışlara başlayan Koop Bakkal sayımıza yenileri eklenmeye devam ediyor. Bizde, Koop Bakkallarımızı ziyaret ederek, hem uygulamayı görüyor, hem de bereketli işler temennisinde bulunuyoruz.

Tarım Kredi Kooperatifinin ürünlerini uygun fiyatlarla bakkallarımızdan temin etmek artık çok kolaylaştı. Hem vatandaşımızın, hem de esnafımızın talebi Koop Bakkalların daha da çoğalması yönündedir. Türkiye'ye rol model olan ilimizde, Koop Bakkalların sayılarının artması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her mahalle ve sokağımızda Koop Bakkallar olacak.” Dedi.