Başarılarına Başarı Eklemeye Devam Ediyor

Hendek Belediyesi Karate Takımı, Ortaokullar Arası Karate Turnuvasından 12 madalya ile döndü.

12 Madalya Kazanıldı

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları başarılarına başarı eklemeye devam ediyor. Sporcularımız, Adapazarı Yenikent'te 16 Aralık 2022 Cuma günü (bugün) düzenlenen Ortaokullar Arası Karate Turnuvasından 4'ü Altın, 3'ü Gümüş ve 5'i Bronz madalya olmak üzere toplamda 12 madalya ile döndü.

Babaoğlu Başarılar Diledi

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, katıldığı her turvaya damga vuran Hendek Belediyesi Karate Takımını ve dereceye giren sporcuları tebrik ederek, başarılar diledi. Babaoğlu, "Sporcularımızın üstün başarısı bizleri mutlu ediyor. Gittikleri her şehirde ve her turnuvada ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyorlar. Belediye olarak, sporu ve sporcuyu her zaman desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerinde bulundu.

Başarı Serimiz Devam Edecek

Hendek Belediyesi Karate Takımı Antrenörleri Nurkan Kayacık, Ümit Atış ve Volkan Karagöz yapılan turnuvalarla ilgili olarak bir değerlendirmede bulundu. Antrenörler, "Kulüp olarak başarılı olabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını da Allah'ın izni ile her katıldığımız turnuvadan madalya ile dönerek alıyoruz. Turnuvalara katılıp, dereceye giren bütün sporcularımızı kutluyoruz. Ayrıca, Bizlerden hiçbir zaman maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu'na teşekkür ederiz" dediler.

Öte yandan; grup maçları 25-26 Şubat 2022 tarihlerinde Bolu'da, final karşılaşmaları ise, ileriki günlerde belirlenecek tarihlerde Kütahya'da yapılacak.

Madalya Kazanan Sporcular Şu Şekilde:

Birinci olan sporcular

Arda Bak, Özgür Çağan Ergöz,Kerem Caner Akbulut,Zeynep Hayırlı

İkinci olan sporcular

Yağmur Yeşil, Sait Kaan Kuru,Duru Gürsu

Üçüncü olan sporcular

Ali Efe Benli, Umut Kaan Kaynak,Kayra Bahadıroğlu,Güzide Yağmur Tekin,Sümeyye Akgün