Basın Sitesi’nde konut belirleme kurası çekiliyor

Sakarya Gazeteciler Birliği’nin (SGB) Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliği ile Adapazarı Alandüzü Mahallesi’nde yapımını gerçekleştirdiği 159 konut projesinde ‘konut belirleme’ kuraları çekiliyor. 

Noter huzurunda 

SGB Başkanvekili Müjdat Çetin, 2+1 ve 3+1 olarak yapımı süren 159 konuttan almak için başvuruda bulunan gazetecilerin konut belirlemesi için 27 Nisan Çarşamba günü saat 12.00’de TOKİ’de noter huzurunda kura çekimi yapılacağını belirtti. 

Canlı izlenebilecek 

Çetin, konut belirleme kurasının seyircisiz olarak TOKİ tarafından gerçekleştirileceğini belirterek, “Kura çekişilişi  TOKİ’nin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı olarak yayınlanacaktır. Kura çekilişini hak sahipleri buradan izleyebilirler” dedi. 

Sözleşme imzalama 

Kura çekişilişinin ardından alacağı konutu belli olacak hak sahibi gazetecilerin belirlenecek süre içinde TOKİ tarafından belirlenecek banka şubesinde ‘Gayrimenkul Sözleşmesi’ yapılacağını belirten Çetin, “Konutların fiyatları belirlendi. Buna göre, yüzde 10 peşin olmak üzere 180 ay vade ile memur maaş artışına endeksli ödeme olacak. Başta SGB üyelerimiz olmak üzere tüm konut alma hakkını elde eden meslektaşlarımıza konutları hayırlı olsun” açıklamasında bulun