Bayram Alışverişine Bekliyoruz

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, Ramazan Bayramı öncesinde alışverişlerin mahallelerdeki bakkallardan yapılması çağrısında bulundu.

Ekonomik olarak zor günler geçiren esnafın piyasada yaşanacak hareketlilikten nasiplenmeyi umduğunu söyleyen Başkan Akdardağan, “İki yıldan beri koronavirüs gölgesinde geçirdiğimiz bayramlar sonrasında bu bayram ilk kez doya doya kucaklaşacağız ve bayramlaşacağız.

Tabi ki kişisel tedbirlere uymaya devam ederken, bayram hareketliliğinin yaşandığı bu günlerde esnaflarımızda hazırlıklarını tamamlamıştır. Esnafımız her bayram olduğu gibi bu bayram da piyasadaki hareketlilikten nasiplenmek istiyor. Sakarya halkına geleneksel hale getirdiğimiz çağırımız yeniliyoruz. Gelin bu bayram yine alışverişlerinizi mahallenizdeniz bakkalınızdan yapın.” Dedi.

Başkan Akdardağan, “Alışverişlerinizi bayram arifesinde indirim adıyla ve etiket oyunlarıyla baş döndüren zincir marketler yerine mahallemizin simgesi olan bakkallarınızdan kesenize göre gönül rahatlığı içinde yapabilirsiniz.

Bakkaldan yapılacak her alışveriş, esnafımıza sahip çıkma ve ekonomimize katkı adına çok önemlidir. Diyoruz ki; Gelin kucaklaşalım, bayramlaşalım. Bu vesileyle tüm esnaflarımız adına; Sakaryalıların ve İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ederiz.” Dedi.