Bir Soykırım Gerçeği: Filistin

Mttb Sakarya İl Başkanlığı Tarafından Liseli Gençlere Yönelik Bir Soykırım Gerçeği: Filistin Konulu Konferans Düzenlendi.

Milli Türk Talebe Birliği (Mttb) Sakarya İl Başkanlığı Sakaryalı Gençleri Bilinçlendirmek Adına Bir Soykırım Gerçeği: Filistin Konulu Konferans Düzenledi. Sakarya Anadolu Lisesi Salonunda Gerçekleşen Konferansta Sakarya Üniversitesi Kampüs Camii İmam Hatibi Erol Demir Ve Öday, Ahmet, Emjed İsimli Filistinli Konuşmacılar Yer Aldı. İsrail’in Filistin’e Yönelik Gerçekleştirdiği İnsanlık Dışı Saldırılarda Hayatını Kaybedenler Rahmetle Anılarak, Yaralılara Acil Şifalar Dilendi.

Asıl Hedef Sizlersiniz

Programda Konuşan Sakarya Üniversitesi Kampüs Camii İmam Hatibi Erol Demir, “Bir Dava Uğruna Bedeller Ödeyen Filistin'in Meselesi, Bir Dava Uğruna Orta Asya'dan Bu Topraklara Ve Daha Nice Topraklara Ulaşan Atalarımızın Kaderiyle Aynı Kaderdir. Filistin'i Yabancılaştırarak Orada Yaşanan Zulmü Görmezden Gelmek Ne Dinimizde Ne De Geleneğimizde Açıklanabilecek Bir Mevzu Değildir. Siz Değerleri Kardeşlerim, Şunu Bilmelisiniz Ki, Filistin Davasına Sahip Çıkmakla, Anadolu'ya Sahip Çıkmakla Eş Değerdir. Zira Asıl Hedef Ne Filistin’dir Ne De Kudüs'tür. Asıl Hedef; Sizlersiniz” Dedi.

Kudüs Programına Davet

Programa Yönelik Değerlendirmelerde Bulunan Mttb Sakarya İl Başkanı Hüseyin Yetkiner, “Müslümanlara Yönelik Yapılan Zulmü Tüm Sakaryalı Gençlerimize Duyurmak Adına Okullarda Konferans Programlarımızı Başlattık. İnşallah Cumartesi Akşamı Da Tüm Sakaryalıları Dr. İhsan Şenocak İle Buluşturarak Bu Davaya Sahip Çıktığımızı Göstereceğiz. Bu Vesileyle Kalbi Kudüs’te Atan Tüm Sakaryalıları Cumartesi Günü Saat 19.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonuna Bekleriz” Şeklinde Konuştu.