BTP Büyük Kongresi Pazar Günü Yapılacak

BTP Sakarya İl Başkanı Mehmet Sağlam büyük kongre öncesi yaptığı açıklamada; “20 Mart’ta Ankara’da düğünümüz var. Kurulduğu günden bu yana ‘Bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ilkeleri kırmızıçizgimiz olmuştur. Partimizin adından da anlaşılacağı gibi bağımsız, güçlü, demokratik laik Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ilelebet payidar olması bizim ve teşkilatımızın varoluş sebebidir.

Ebedi önderimiz Prof.Dr.Haydar Baş Bey’in ortaya koymuş olduğu başta Milli Ekonomi Modeli, Ehl-i Beyt külliyatı, Hoşgeldin Atatürk eserleri ve birçokları bugün ülkemizin ve Türk ulusunun içinde bulunduğu sıkıntılı günlerden çıkabilmenin yegane formüllerini içermektedir.

İl Başkanı Sağlam: Bugün Genel Başkanımız Av.Hüseyin Baş önderliğinde kavganın değil çözümün ve kurtuluşun bayrağını dalgalandırmaya devam ediyoruz. Varlığımızı bu ülkenin istikbaline adayan bir siyaset anlayışı ile 20 Mart Pazar günü saat 12.00 ‘de Ankara Ulustaki Atatürk Spor Salonu’nda 8.olağan Büyük Kongremizi gerçekleştireceğiz.

Sağlam: Tüm Sakaryalı Hemşerilerimizi bu kongreye davet ediyoruz. Gelemeyenlerin ise, ekranları başından takip etmelerini rica ediyoruz. Ne AB Ne ABD Ne Rusya Tam Bağımsız bir Türkiye diyorsanız yeriniz tamda burasıdır” ifadelerine yer verdi.