Budaklar’da Erel Ailesinin Acı Günü

Adapazarı Budaklar Mahallesinde hafta sonunda toprağa verilen Erel Ailesinin büyüğü üç çocuk yedi torun sahibi Nazire Erel için vefatının üçüncü gecesi kalabalık katılımla Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mahalle halkından Fikri Erel’in 65 yıllık hayat arkadaşı, Budaklar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mücahit Erel’in annesi, Eğitimci Cüneyt ve Sevil Erel ile Nurcihan, Vildan, Bülent, Fatih, Mahsun ve Zeynep’in babaanneleri olan 83 yaşındaki Nazire Erel bir süredir yaşadığı rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 15 Temmuz 2023 Cumartesi günü mahalle mezarlığında sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlanan Merhume Nazire Erel için Budaklar Mahallesindeki hanelerinde yapılan Mevlid-i Şerif’e Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Bilal Kuriş ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Budaklar Camiinde uzun yıllar görev yapan İmam Hatiplerin de katıldığı programda Merhume Nazire Erel ve tüm vefat eden insanlarımız için Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Allah’tan rahmet, sevenleri için sabır dileğinde bulunuldu.