Çaldığı traktörü sosyal medya üzerinden satmaya çalışırken jandarmaya yakalandı

Geyve İlçesi Eşme Mahallesinden çaldığı traktör ve römorku sosyal medya üzerinden satmaya çalışan E.A. İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yakalandı.

Geyve İlçesi Eşme Mahallesinde R.Ş’ye ait ait 54 FE 6.. plakalı traktör ve römorku geçtiğimiz gün çalındı. Traktör ve römorkunun çalınan R.Ş  İlçe Jandarma Komutanlığına giderek şikayette bulundu. 

Çalınan traktör ve römorku bulmak için çalışma başlatan Jandarma ekipleri, çaldığı traktör ve römorkun fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşıp satmaya çalışan E.A’nın, İlçede bir oto satıcısı ile anlaştığı bilgisine ulaştı. Jandarma ekipleri  yapılan çalışma sonucu çalınan traktörü  Kamışlı Mahallesinde ormanlık alanda terk edilmiş halde buldular.

Eşme Mahallesinden R.Ş’ye ait traktör ve römorkunu çalan E.A.  ise Jandarmanın düzenlediği operasyon sonunda Kamışlı Mahallesinde yakandı. Şüpheli E.A Jandarmada verdiği ifadesinde R.Ş’ye ait traktör ve römorku çaldığını itiraf ederek, traktöre ait römorku sakladığı yeri de söyledi.

Şüpheli E.A’nın verdiği ifade üzerine çalınan traktöre ait römorku sakladığı yerde bulan Jandarma ekipleri, bulunan traktör ve römorku sahibi R.Ş’ye teslim ettiler.

Şüpheli E.A. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.