Çat Kapı Belediyecilik

Çat kapı ev ziyaretleri ile seçim çalışmaklarını sürdüren Taraklı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Tacettin Özkaraman görev geldiklerinde vatandaşlarında gönül rahatlığı ile günün her saatinde belediye randevusuz gelebileceklerini söyledi.

Çat kapı ev ziyaretleri ile seçim çalışmaklarını sürdüren Taraklı Bağımsız Belediye Başkan Adayı Tacettin Özkaraman görev geldiklerinde vatandaşlarında gönül rahatlığı ile günün her saatinde belediye ye çat kapı gelerek beklenti, görüş ve önerilerini rahatlıkla iletebileceklerini çalışmaları değerlendirebileceklerini söyledi.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ve gittiği her adreste memnuniyetle karşılandığını söyleyen Bağımsız Taraklı Belediye Başkan adayı Tacettin Özkaraman

 ‘Tüm vatandaşlarımızı ziyaret edip evlerine konuk olup talep ve önerilerini dinliyorum. Taraklı için gerçekleştirmek istediğimiz projelerimizi anlatıyoruz. Geçmiş dönemlerde hizmetlerimize tanıklık edenler, sarf ettikleri memnuniyet verici sözlerle bizi mutlu ediyor. Görülüyor ki biz çok yerinde ve doğru müdahaleler Taraklı’ya hizmet etmişiz. Gönüllere girmişiz. Vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgiden ve güvenden dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.

Her Zaman Vatandaşlarımızla İç İçe Olduk,Olmaya Devam Edeceğiz

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Taraklı Belediye Başkanlığına seçildiğinde vatandaşların rahatlıkla Belediye Başkanlığı makamına çat kapı gelebileceğini ve sorun ve taleplerini iletebileceğini söyleyen Özkaraman “ Gönlümüz geniş bizim, Herkese var sevgimiz, Çat kapı Belediye. Randevusuz geliniz” ifadelerini kullandı