D-650 kara yolunda bayram dönüşü çilesi! Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Pamukova-Adapazarı D-650 kara yolunda bayramın son günü trafik sürücüler için adeta çileye dönüştü. Alifuatpaşa da tek şeride düşen yol kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Bilecik Adapazarı  D-650 kara yolunda bayramın üçüncü günü, bayram tatilinden dönen sürücüler, Geyve Alifuatpaşa da yapımı devam eden Alifuatpaşa girişine alternatif oluşturacak kavşak çalışmaları nedeni ile tek şeride düşen bölgede trafik yoğunluğu oluştu.

Geyve Alifuatpaşa Adapazarı çıkışında devam eden yol çalışmaları nedeni ile D-650 kara yolunun tek şeride düşmesi nedeni ile ramazan bayramı tatilinin üçüncü günü tatilden dönüşe geçen araçlar kilometrelerce kuyruk oluşturdular. 

Trafiğin zaman zaman durduğu D-650 kara yolunda sürücüler Alifuatpaşa daki yol çalışması yapılan bölgeyi geçmek için uzun süre beklemek zorunda kaldılar. Bazı sürücüler alternatif yollara yönelince  Taraklı, Geyve, Cevat Ayhan köprüsü Alifuatpaşa yolunda da araç yoğunluğu yaşandı.

Gece geç saatlere kadar devam eden araç yoğunluğu nedeni ile Geyve Alifuatpaşa Mahallesi ile Pamukova Turgutlu Mahallesine kadar uzanan kilometrelerce uzunluğunda araç kuyruğu dikkat çekti.