Dereköyspor İkinci Yarı Kaybetti

Hendek Dereköyspor, Arifiye Kalaycıspor’a 0-1 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Sakarya Derbisinde Hendek Hacıkışla sahasında Hendek Dereköyspor ile Arifiye Kalaycıspor karşı karşıya geldi.

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmada her iki takımda zaman zaman atak yapsalarda girdikleri pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Dereköy tek golle yıkıldı

Karşılıklı ataklarla başlayan karşılaşmanın 60. Dakikasında Dereköyspor Ömer Taşkın ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremezken, ataklarını sıklaştıran Arifiye Kalaycıspor’un üst üste kullandığı köşe vuruşlarında top direkten dönerken, 73. Dakikada kullanılan köşe vuruşu sonrası defanstan geri gelen topla bulaşan konul ekip Emre Kürküt’ün vuruşu ile 1-0 öne geçen taraf oldu.

 Gol sonrası her iki takımda gol arayışlarını sürdürdü fakat yakalandıkları pozisyonları değerlendiremeyince karşılaşmadan konuk ekip Arifiye Kalacıspor 1-0 galibiyet ile ayrılarak haftayı 3 Puan ile kapayan taraf oldu.

Hendek Dereköyspor: 0

Arifiye Kalaycıspor: 1

Saha: Hacıkışla sahası

Hakemler: İsmail Mece, Mustafa Poyraz, Hüseyin Emre Yer, Mehmet Alperen Güçyetmez

Hendek Dereköyspor: Samet, Engin, İsmail(Ersin), Ö.Hüseyin, Enes, Necmi(İlkay), Yasin, Furkan, Furat, Burak(Z.Berkay), Ömer Taşkın

Teknik Sorumlu: Berk Yusuf Yıldız

Arifiye Kalaycıspor: Cihangir,Hakan, Sercan, R.Mertcan, Emre, Özgür, Y.Efe(Emre Kürküt), Hami, Errad, T.Cem(H.Berkant), Semih(Fatih)

Teknik Sorumlu: Behçet Durak

Gol: Dk 73 Emre Kürküt(Arifiye Kalaycıspor)