El Frenini Çekmeyi Unutunca Olanlar Oldu!

Pamukova ilçe Merkezi D-650 kara yolu kenarında alışveriş için bir markete giren otomobil sürücüsü el frenini çekmeyi unutunca olanlar oldu. El freni çekilmeyen otomobil D-650 kara yoluna ilerledi ve bir ticari taksi ile bir TIR’a çarptı.

Edinilen bilgilere göre Pamukova İlçe Merkezi D-650 kara yolu, Sakarya girişinde Yenice Mahallesinde bir markete alış veriş yapmak için giren 54 LF XXX plakalı otomobil sürücüsü otomobilin el frenini çekmeyi unuttu.

Otomobil sürücüsü makette alışveriş yaparken, el freni çekilmeyen araç aniden hareket ederek, Sakarya-Bilecik D-650 kara yoluna doğru ilerledi. Sakarya istikametinden Pamukova istikametine giden ticari araç D-650 kara yoluna çıkan otomobile çarptı. Aynı istikamete giden TIR’da otomobile çarpınca maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Markette alışveriş yapan otomobil sürücüsü dışarıdan sesler gelmesi üzerine marketten çıktığında aracının yol kenarında kaz yapmış halde buldu.

El freninin çekilmemesi sonucu D-650 kara yoluna çıkan otomobile çarpan ticari araç sürücüsü, “ Otomobilin içinde şoför var zannedip kornaya bastım. Arkamdan TIR geliyordu kaça bildiğim kadar kaçtım ama otomobile çarptım. Arkamdan gelen TIR da otomobile çarptı. Kaz sonrası otomobilde sürücü olmadığını fark ettik “ dedi.