Emniyet ve Jandarma Asayiş Bülteni

Sakarya emniyet ve Jandarma Asayiş Bülteni

Birimi                                           :SAKARYA - ADAPAZARI - Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği

Olay Adi                                       :TAKSİRLE YARALAMA

  Olay Özeti                                :

11.03.2024 günü İ. B. K. iismli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54……  sayılı araç bisiklet ile ilerleyen İ. Y. isimli şahıs ile çarpışmış kazada İ. Y. isimli şahıs hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmış olup, kaza ile ilgili gerekli tahkikata başlanmıştır.

Birimi                                           :SAKARYA - ADAPAZARI - Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği

Olay Adi                                       :KAYIP EŞYA

  Olay Özeti                                :

M. K. isimli şahıs, 1999 yılında yaşanan depremde evinin yıkıldığını, yivsiz tüfeği ile tüfek ruhsatı göçük altında kaldığını bulamadığını beyan etmiş tahkikata başlanılmıştır.

Birimi                                           :SAKARYA - ADAPAZARI - Yenikent Polis Merkezi Amirliği

Olay Adi                                       :TAKSİRLE YARALAMA

  Olay Özeti                                :

12.03.2024 günü İl Haber Merkezinin S. Z. Bulvarı … ışıkları geçtikten yaklaşık 500 metre sonra yaklaşık yedi aracın karıştığı yaralanmalı trafik kazasıyla ilgili olarak araç içerisinde bulunan şahısların hafif şekilde yaralandığı, ambulans ile hastaneye intikal ettirildiği bilgisi alınması üzerine  tahkikata başlanılmıştır.

Birimi                                           :SAKARYA - AKYAZI - Atatürk Polis Merkezi Amirliği

Olay Adi                                       :TAKSİRLE YARALAMA

  Olay Özeti                                :

12/03/2024 günü İ.G. isimli şahsa U. Y. isimli şahsın kullandığı 54…….  plaka sayılı servis aracının çarpması sonucu yaralamalı trafik kazası meydana gelmiş, kazada yaralanan İ. G. isimli şahıs ambulans ile hastaneye intikal ettirilmiş, tahkikata başlanılmıştır.

Birimi                                           :SAKARYA - KARASU - Karasu Polis Merkezi Amirliği

Olay Adi                                       :DİĞER KAZALAR

  Olay Özeti                                :

11/03/2024 günü U.D. isimli şahsın trafik kaza sonucu acil bölümüne geldiği bilgisi üzerine görevli ekiplerimiz intikal etmiş, kaza yapan şahıs ile yapılan görüşmede D.K. Caddesi üzerinde aracıyla seyir halinde iken hakimiyetini kaybederek direğe çarptığını, hafif şekilde yaralanması olduğunu, kazanın tek taraflı olduğunu ve bu konudan dolayı kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmesi üzerine tahkikata başlanılmıştır.

TRAFİK OLAYLARI:           

 

          1.TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE YARALAMA (POLİS TRAFİK)

          Arifiye-Yukarıkirazca Mahallesinde, 13 Mart 2024 Çarşamba günü saat:00.30 sıralarında, A.İ.G.(2004’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, (2) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

 

         1.TRAFİK KAZASI SONUCU TAKSİRLE ÖLDÜRME (POLİS TRAFİK)

          Serdivan-Aşağıdere Mahallesinde, 13 Mart 2024 Çarşamba günü saat:18.20 sıralarında, M.A.(1980’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde ilerlediği esnada önünde aynı istikamette E.Y.(1992’d.lu/E)’ nin sevk ve idaresindeki araca arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, M.A. olay yerinde ölmüştür. Şüpheli, adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.

 

 

          Meydana gelen (2) trafik kazası olayında (1) şahıs ölmüş, (2) şahıs yaralanmıştır.