Engellilerden Ramazan Programı

Sakarya Birlik Beraberlik Federasyonu Sakarya İl Başkanlığı, Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Moral ve motivasyon gecesinde Engelliler sahneye tarihi kostümlerle çıktılar.

Serdivan  da  Payitaht  düğün salonunda yapılan programda, Ramazan davulcusu ve tarihi köstüm kıyafetleriyle sahneye çıkan engelliler geceye ayrı bir renk kattı. Sahnede bir süre kalan engelliler davul çalıp eğlendiler.

Geceye katılanlar, engellilerin performansını uzun süre alkışladı. Gönüllerinde eğlenen izleyenler. Unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı.

Sakarya Birlik Beraberlik Federasyonu Sakarya İl Başkanlığı, Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aslı Çam, gecede sahne alan engellilerin her birini ayrı ayrı kutladı. Başkan Çam, engellilerin önündeki engellerin kaldırılması için çalıştıklarını belirterek, sosyal ve kültürel etkinliklere de önem veriyoruz.

Tek amacımız, tek gayemiz engellilerimize daha iyi hizmet etmek için ve yaşamlarını kolaylaştırmak için bezlerde elimizden gelen her türlü işleri yapıyoruz dedi.

Başkan Çam, programa katkısı bulunan düğün salonu sahibi lokman Geyik’e ve katkısından dolayı Borsa İstanbul Teknik Endüstri Meslek Lisesi öğrenmeni Yusuf Altıntepe’ye plaket verdi.

Programda engelli aileleri, Borsa İstanbul Teknik Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, Sakarya KYK kız öğrenci yurdu öğrencileri, Sakarya üniversitesi sosyal hizmet bölümü öğrencileri, muhtar adayları, Serdivan Belediye Başkan adayı DR. Aydoğan Aslan, Mhp Adapazarı KAÇEP Başkanı Nilgün Girgin ve yönetimi, Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları mali işler sorumlusu Ayla Davru yönetimi, Birlik Beraberlik Federasyonu Sakarya İl Başkan yardımcısı Ayhan Çakmak ve organizasyoncu Setenay Erşen İhsan Sınırcı ,Zeynep Bingal ,Sema Güner katıldılar.