“Erenler Tarım’da Bölgenin Yıldızı Olacak”

Erenler Belediyesi Başkan aday adaylığı çalışmalarını ilçenin her yerinde yoğun bir şekilde sürdüren Erenlerin Evladı Necmettin Kırık bölge halkının her alanda yaşam kalitelerini artırmak için yapacakları çalışmalar arasında özelikle verimli topraklara sahip olan Erenler’in Tarım’da bölgenin en güçlüsü ve yıldızı olacağını belirtti.

 Erenler Ziraat Odası Başkanı Lütfü Akbıyık'ı ziyaret eden, ardından ilçedeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Necmettin Kırık; “Ziyaretlerde ve toplantılarda değerli başkanımıza, muhtarlarımıza ve çiftçilerimize Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinde Erenler'in Tarım da bölgenin en güçlüsü ve yıldızı olacağını ifade ettik.

Erenler de çiftçilerimize verilecek eğitim ve desteklerle birlikte hareket etmesini sağlayıp, kazancı yüksek ürünler üretmesi, alternatif pazarlarda ürünlerini satabilmesi için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Çiftçilerimizin üretim süreçlerinin kolaylaştırılması ve ürün verimliliğinin artırılması amacıyla arazilere kaliteli ve kolay ulaşımla birlikte bilhassa Akova'nın her bölgesine tarımsal sulamanın yapılabilmesi için gerçekleştirmek istediğimiz çalışmalar hakkında bilgi verdik.

Ziyaretimiz de bizlere göstermiş oldukları nazik misafirperverlikleri ve değerli sohbetleri için Erenler Ziraat Odamızın Kıymetli Başkanı Lütfü Akbıyık ve çiftçi dostlarımıza teşekkür ederim.” dedi. 

Bu ziyaretin ardından Erenler İlçesindeki Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelen Erenler Belediye Başkan aday adayı Necmettin Kırık; “Muhtarlarımızla verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Değerli muhtarlarımıza Türkiye Yüzyılı belediyeciliğinde Erenler de ilçemizin tüm dinamiklerini harekete geçirerek teşkilatımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve hemşehrilerimizle “Ortak Akıl” ile yönetimin en güzel örneğini gerçekleştireceğimizi ifade ettik. Modern ve Çağdaş Gönül Belediyeciliği ile birlikte Tarım, Ticaret, Sanayi ve Turizm alanlarında kendi özünden ayrılmadan Erenler'i üst sıralara taşıyarak hemşerilerimizin her alanda yaşam kalitelerini artırmak için yapacağımız çalışmalar hakkında değerli muhtarlarımızla fikir alışverişinde bulunduk. Gerçekleştirdiğimiz toplantıya katılım sağlayan Erenler Muhtarlar Derneği Başkanımız Sayın Şaban Süleyman ve kıymetli Erenler Muhtarlarımıza katılımları ve değerli sohbetleri için teşekkür ederim.” dedi.