Erenler’i Heyecanlandıran Ziyaret

Erenler’i eğitimin merkezi yapmak için projeler geliştiren ve 2023’ün son haftasında ‘Erenler için gerekirse belediye binasını SUBÜ’ye vereceğim’ açıklamasıyla kamuoyunda büyük dikkat çeken Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Necmettin Kırık SUBÜ Rektörü Profesör Doktor Mehmet Sarıbıyık’ı ziyaret etti.

SUBÜ’nün rektörlük ve fakülte binalarıyla birlikte Erenler’e kazandırılması amaçlı bu ziyaret ilçede heyecanla ve sevinçle karşılandı. Ziyaretin duyulması üzerine başkan aday adayı Necmettin Kırık’ı arayan Erenlerliler, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin ilçelerine gelmesi için yapılacak tüm çalışmalara destek verdiklerini ifade ettiler. 

Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan Necmettin Kırık;

“SUBÜ- Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Sayın Mehmet Sarıbıyık hocamıza ziyarette bulunduk. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde kıymetli hocamıza şehrimizin iki üniversitesinden biri olan Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesinin Erenler ilçemiz sınırları içinde yer almasının, üniversitemiz ve Erenler için önemli bir kazanım olacağı gibi, Sakarya il merkezi içinde sosyal ve ekonomik olarak dengeli ve düzenli bir büyüme sağlayacağı üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Kıymetli Rektörümüze Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesini Erenler ilçemize kazandırmak için  bilgi birikim, cesur ve kararlı adımlar atılmasına ihtiyaç olduğunu ve tüm bu adımların birlikte ortak akılla yapılabileceğini ifade ettim.

Ziyaretimizde göstermiş oldukları nazik misafirperverlik ve değerli sohbetleri için Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Sayın Mehmet Sarıbıyık hocamıza teşekkür ederim.” dedi.