“Erenlerli Güzel Sokaklarda Sevdikleriyle El Ele Gezecek.”

Erenler Belediyesi Başkan Aday Adayı Necmettin Kırık basın ziyaretleri kapsamında; Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Söz Sakarya Gazetesi Genel Yayın Müdürü Sezai Matur’u, Medyabar-TV 264 Şirket Temsilcisi Zafer Tokuş ve Yönetici Hakan Turhan’ı, NetGaste Genel Müdürü Nejdet Başoğlu’nu ziyaret etti.

 Ziyaretlerinde Erenler için yapacağı çalışmaları anlatan Necmettin Kırık Erenlerli hemşehrilerinin yaşam kalitelerini artırmak için çok çalışacaklarını söyledi.

 Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinde Erenler’i çağdaş ve modern bir yerleşim merkezi yapmak için önemli projeler geliştiren Necmettin Kırık başkanlığı döneminde parkları ve sosyal alanları da zenginleştirerek; “Erenlerli hemşehrilerimizin yeni hobisi yaşadıkları bölgenin en güzel sokaklarında sevdikleriyle birlikte el ele gezmek olacak” dedi.

 Yeni dönemde Sakarya’nın parlayan yıldızının Erenler olacağını ifade eden Necmettin Kırık tarım, sanayi, ticaret, turizm alanlarında üst sıralara taşıyacakları Erenler’de modern kentsel dönüşüm örneklerini uygulayarak ilçenin tüm sokaklarını hemşehrilerinin sevdikleriyle birlikte el ele gezebilecekleri güzellikte yapacaklarının sözünü verdi.

 İlçenin tüm dinamikleriyle birlikte hareket ederek Erenler’in yaşam kalitesini artırmak ve ilçeyi spor, kültürel ve sosyal yaşam merkezi haline getirmek için el birliğiyle çalışacaklarını her fırsatta dile getiren Necmettin Kırık, Erenler’i her alanda en güzel ilçe yapmanın gayreti içinde olacaklarını vurguladı.