Evlerinden Ekmek Almak İçin Çıktılar, Bir Daha Geri Dönmediler

Karasu’daki evlerinden geçtiğimiz Pazar günü bakkala gidiyorum diyerek çıkan zihinsel engelli Nazlıcan ve 12 yaşındaki arkadaşı yağmur kayıplara karıştı. Ailesi polise başvurdu en son Hendek’te görüldüler.

Karasuda yaşadıkları evlerinde 21 Kasım Pazar günü Saat:18.00 sırlarında “Bakkala gidiyorum” diyerek çıkan 14 yaşındaki Nazlıcan K., ve kız arkadaşı 12 yaşındaki Yağmur Ö. eve dönmeyince aileleri iki kız arkadaşları aramaya çıktı. Akrabaları ve yakınlarının evlerine gitmediğini öğrenen iki kız’ın aileleri polise başvurdu.

Polis iki kız arkadaşı bulmak için çalışma başlatırken, Karasuda evlerinden “Bakkala gidiyorum” diyerek çıkan ve haber alınamayan kızlar 21 Kasım Pazar günü Saat. 23.00 sıralarında Hendek İlçesinde görüldü.

Yüzde 50 zihinsel engelli olan Nazlıcan K’nın daha öncede bir erkek tarafından kandırılarak Hendek İlçesine götürüldüğü belirlendi.

Hendek’te yaşayan gence ulaşan polis ve aile Nazlıcan K.  Ve  12 yaşındaki Yamur Ö.’nün Hendekli gencin yanında olmadığını belirledi.

Polis iki kız arkadaşı bulmak için çalışmalarına devam ederken, aile zihinsel engelli Nazlıcan K. Ve 12 yaşındaki arkadaşı Yağmur Ö.’yü görenlerin en yakın Polis veya Jandarma ekiplerine bilgi vermesini istedi.