Gençlik Spor Yurtlarında Kadir Gecesi İdrak Edildi

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı merkez ve ilçe yurtlarında Kadir gecesi idrak edildi.

Sakarya’daki Yurt müdürlükleri  tarafından düzenlenen Kadir Gecesi programında, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından görevlendirilen Manevi Danışman hocalar öğrenciler ile  Kadir Gecesi Programları düzenleyerek dualar ve ilahilerle geceyi ihya etti.

Kadir Gecesi programı öncesinde öğrenciler, dualar eşliğinde iftarlarını açtılar . Kadir Gecesi , eş zamanlı olarak tüm yurtlarda Kuran-Kerim tilaveti ile başladı. İlahi, şiir ve dualar teravih ile  başlayan program sahura kadar devam etti. Kadir Gecesi kapsamında gönüllü öğrenciler odaları ziyaret edip ikramlarda bulundu, Kadir Gecesi  Programı öğrenciler tarafından ilgi gördü.

Dini gün ve geceler değerler eğitimi hocaları ve öğrencilerin hazırladığı programlarla dolu dolu geçen programlar , Kadir Gecesi’nde de  hocalar ve öğrenciler 12 yurtta birbirinden feyizli programlar, yarışmalar yaparak hem gecelerini değerlendirdi hem de kendi hazırladıkları programları sahneye taşıyarak ortama kendilerinden bir parça kattılar.

Kurslar ve Manevi Danışmanların desteğiyle öğrenciler sevgi muhabbet dolu anlar yaşadı. Okunan Kur'an-ı Kerimler, söylenen ilahiler ile geceyi dolu dolu yaşayan öğrencilere yurt personelleri tarafından program sonrası ikramlarda bulunarak Kadir Gecesi ruhunu en güzel şekilde yaşadılar.