Geyve DEVA Partisi İlçe Yönetimi Konuklarını Ağırladı

Gurubun ilk durağı Umurbey Mahallesi oldu. Mahallede ki kahvehanede yapılan toplantıda konuklar üreticilerin yönelttikleri soruları cevapladı.

Konuklar daha sonra, Safibey Mahallesinde ki Köy Pazarına giderek ziyaretlerine devam ettiler. Satış yapılan sergileri tek tek dolaşan konuklar üreticileri dinlediler önerilerini dikkate alacaklarını açıkladılar.

Konuklardan İbrahim Çanakçı yapılan gezi ve çalışmalar ile ilgili şu açıklamayı yaptı;

" Sakarya İlinde çok verimli çalışan bir teşkilata sahibiz, bu manada teşkilatımızı da tebrik ediyorum. İl merkezinde kurum ve kuruluşlar ile basın ile bir araya geldik. Umurbey Mahallemizde ve Safibey Köy Pazarında çiftçilerimiz ile bir araya geldik. Ülkemizin neresine giderseniz gidin çok büyük sorunlar var. Hayat pahalılığı milletimizin belini bükmüş durumda. Türkiye'nin en önemli sorunu hayat pahalılığı. Çiftçilerimiz üretim girdilerindeki fiyat artışlarından çok muzdaripler. Yani tarımsal üretim zarar ediyor. Bir üzüm üreticimiz feryat etti; 1 litre mazot 8 kilo üzüm dedi. 1 kilo üzümle 1 litre mazot aldığı günlerden, 1 litre mazot için 8 kilo üzüme gelindi. Hükümet ne yapıyor; hiç bir şey yapmıyor. Tebdili kıyafetle pazarları geziyorlar. Bizim beklediğimiz ise tebdili zihniyet. DEVA Partisi olarak milletimizin dertlerine ses olmaya çalışıyoruz."