Günde Ortalama 250 Hasta Muayene Ediliyor 25 Ameliyat Yapılıyor

Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof Dr Gürsoy Alagöz’ ün başkanlığında Günde Ortalama 250 Hasta Muayene Ediliyor 25 Ameliyat Yapılıyor.

 Göz hastalıkları kliniğinde 1 profesör 5 doçent 7 uzman 12 asistan hizmet vermekte. Ayrıca bu bölümde ki asistanlara da 4 sene süren göz hastalıkları uzmanlık eğitimi verilmekte. Prof. Dr. Gürsoy Alagöz yaptığı açıklamada; Burda muhteşem bir emek var, burda ekip çalışması var, burda namus var, burda vatan ve millet sevgisi var, burada gerçek var, burada ahlak var, burada edep var, burada başarı var. “Burada GAR GAR yok, burada hamaset yok, burada yalan yok her hastamıza gereken önemi ve tedaviyi eşit bir şekilde uyguluyoruz, her günümüz çok yoğun ve bazen zor ameliyatlarla geçiyor ama ekip olarak herşeyin üstesinden geliyoruz.

En önemli ve zor ameliyatlarımız gözün arkasını ilgilendiren retina ameliyatları Bunlar Retina dekolmanı, makuler hole vitreus hemorajisi gibi hastalıklarda yapılan vitrektomi ameliyatları.Son günlerde  Hastalarımızın geneli katarakt ameliyatı oluyorlar “ dedi.

Sakarya Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Kliniğinde

Op. Dr. Sedat Özmen,Op.Dr. Özlem Bursalı,Doç.Dr. Emine Doğan,Asist.Dr. Kadriye Demir Boncukçu, Asist.Dr. Büşra Güner Sönmezoğlu, Asist.Dr. Meryem Dilara Kılıç,Asist.Dr. Mehmet Emin Gürlü, Asist.Dr. Merve Nur Mutlu, Asist. Dr. Seren Kaplan, Asist. Dr. Semih Aydemir, Asist. Dr. Yersultan İslambekov, Asist. Dr. Asel Kerimbaeva, Asist Dr. Narvin Aslanova ,  Doç.Dr. Erkan Çelik, Doç.Dr. Nilgün Özkan Aksoy, Doç.Dr. Burçin Çakır, Doç.Dr. İsa Yuvacı, Doç.Dr. Emine Doğan, Dr. Öğrt Üyesi Mahmut Atum,Op.Dr. Ali Altan Ertan Boz, Op.Dr. Şule Bahadır Coşkun, Op.Dr. Sibel Alişan, Op.Dr. Kübra Özata Gündoğdu, Asist. Dr. Muhammed Muaz Osmanoğlu, Asist. Dr. Alik Salamatov görev yapmaktalar.