Hendek Meclisi 13 Gündem Maddesiyle 1 Ekim’de Toplanıyor
Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü yönetiminde Hendek Belediyesi Ekim ayı olağan Meclis Toplantısı 1 Ekim 2025 Çarşamba günü saat 15.00’da Hendek Belediyesi Ana Hizmet Binasında bulunan Meclis ve Toplantı salonunda yapılacak.
Ana Hizmet Binası Meclis Salonunda
Hendek Belediyesi ana hizmet binasında bulunan meclis ve toplantı salonunda yapılacak olan meclise, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü başkanlık edecek.
Ekim ayı olağan meclis toplantısında 13 gündem maddesi görüşülerek meclis üyelerinin oylamasına sunulacak. 1 Ekim 2025 Çarşamba günü saat 15.00’da Hendek Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis ve Toplantı salonunda gerçekleşecek olan meclis toplantısı, belediyenin sosyal medya hesabı olan facebook.com/tchendekbelediyesi adresinden canlı olarak yayınlanacak. Meclis gündemi ise belediyenin resmi adresi www.hendek.bel.tr adresinden düzenli olarak yayınlanıyor.