Royal Palas Son Dakikada

Royal Palas, Şenol İletişim’i 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

19.Geleneksel Hendek Kaymakamlık Futbol Turnuvası günün üçüncü maçında Royal Palas ile Şenol İletişim karşı karşıya geldi.

Karşılıklı ataklarla başlayan ve orta saha mücadelesi şeklinde devam eden karşılaşmanın 20. dakikasında atak geliştiren Şenol İletişim Mehmet’in golü ile 1-0 öne geçen taraf olurken, gol sonrası ataklarını sıklaştıran Royal Palas 27. dakikada kazandığı serbest vuruşta Ünal şer şutu ile skora denge getirdi ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Karşılıklı ataklar ve orta saha mücadelesi şeklinde devam eden karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da yakaladığı pozisyonları değerlendirmezken, 50. dakikada atak geliştiren Royal Palas Hakan’ın son dakika golü ile karşılaşmanın skorunu belirledi.

Royal Palas: 2

Şenol İletişim: 1

Saha: Hendek Sentetik

Hakem: Yiğit Kurt

Royal Palas: Murat, Tanju, Ünal, Hakan S., Uğur, Hami, Muammer, Gürkan, Ali, Muhammet, Erdi, Hasan, Recep, Fatih, Hakan T.

Antrenör: Hakan Sadak

Şenol İletişim: Eşref, Bekir, Hüseyin S.,Sırrı, Serkan, Serdar, Mehmet, Oğuz, Bertan, Hasan, Hüseyin Ç., Fatih, Oğuzhan, Faik

Antrenör: Muhammet Fatih Koç

Goller: Dk 20 Mehmet (Şenol İletişim) Dk 27 Ünal, Dk 50 Hakan (Royal Palas)