Sakaryalı halk ozanı Osman Göçmen, şehrimizi başarıyla temsil etti
Gaziantep’te “Mozaik Türkiye’nin Kardeşliği” projesi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle, MÜZSAN Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu tarafından yürütülen “Terörsüz Türkiye Yolunda Mozaik Türkiye’nin Kardeşliği” projesi Gaziantep’te gerçekleştirildi.
Şehitkamil Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Türkiye’nin dört bir yanından 81 sanatçı katılım sağladı.
Sakarya’ya teşekkür belgesi
Sakarya’yı temsilen programa katılan halk ozanı Osman Göçmen, Sakarya yöresine ait “Allı Yazma Başında” isimli türküyü seslendirdi. Göçmen’in bu anlamlı performansı, büyük beğeni toplarken Sakarya’ya da teşekkür belgesi kazandırdı.
Osman Göçmen’den teşekkür
Halk ozanı Osman Göçmen, bu gururu Sakarya’ya taşımanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek şu sözlere yer verdi; “Bu anlamlı organizasyonda şehrimizi en güzel şekilde temsil etmeye gayret ettim.
Başta Sakarya Valimiz Rahmi Doğan’a, Vali Yardımcımız Selda Duralı’ya teşekkür ederim.
Ayrıca Müzsan Genel Başkanı Ahmet Onurlu’ya, aileme, Daşdemirler Besicilik’e, Anadolu İletişim’e ve Ayhan Akgül hocama teşekkürlerimi sunarım. Bu güzel haberi kamuoyuna ulaştıran LC Haber Ajansı’na da şükranlarımı iletiyorum.”