Hak-İş Sakarya İl Başkanlığı Sakarya Milletvekillerini Ziyaret Etti

HAK-İŞ Sakarya İl Başkanlığı, 14 Mayıs'taki seçimlerde AK Parti Sakarya Milletvekili seçilen Lütfi Bayraktar, Çiğdem Erdoğan Atabek, Ali İnci, Ertuğrul Kocacık, Murat Kaya ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvelki seçilen Muhammet Levent Bülbül’ü TBMM’de ziyaret etti. Heyet, milletvekillerine yeni görevlerinde başarı temenni ederek, 28'inci yasama döneminin hayırlı olmasını diledi. Milletvekilleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, gelen heyete teşekkür etti. Hak-iş Sakarya İl Başkanı Gökdemir ise birlik içerisinde Sakarya için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Ziyaret sonunda heyet, milletvekillerine hediye takdim etti.

Milletvekillerine yeni görevlerinde başarı temenni eden heyet, 28'inci yasama döneminin hayırlı olmasını diledi.

Milletvekilleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, gelen heyete teşekkür etti.

Hak-iş Sakarya İl Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, "Seçim sürecinde sandıkları yalnız bırakmayan, ülkemize demokrasi şöleni yaptıran, her şeye rağmen sandığa koşan, oyunu kullanarak vatandaşlık görevini yerine getiren başta tüm Sakarya Halkı olmak üzere tüm Türkiye’ye teşekkür eder, misafirperverlikleri için birbirinden kıymetli vekillerimize sonsuz teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

TBMM'den çıkacak her kararın Türkiye Yüzyılı yürüyüşünü güçlendireceğini aktaran Gökdemir "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik içerisinde vekillerimiz, yerel yönetimlerimiz ve Hak-iş Teşkilatı olarak Sakarya’mız için çalışmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Sakarya Milletvekillerini ziyaret eden heyette Hak-iş Sakarya İl Başkanı Hizmet-iş Sendikası Sakarya Şube Başkanı  Mehmet Mesut Gökdemir , Özsağlık-iş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Ahmet Kamil Bilgin, Özçelik-iş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Cüneyt Yüksel, Özorman-iş Kocaeli-Sakarya Bölge Başkanı İslam Şişman ve Hizmet-iş Sendikası Sakarya Şube Başkan Yardımcıları  İbrahim Yılmaz ve Resul Yüksel katıldı.