Hendek Karate Takımından 26 madalya

Hendek Belediyesi Karate Takımı, Adapazarı Yenikent'te yapılan karate turnuvasından 26 madalya alarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcuları başarılarına başarı eklemeye devam ediyor.

Hendekli sporcular son olarak dün (15 Aralık 2022) Adapazarı Yenikent Kapalı Spor Salonunda yapılan karate turnuvasına katıldı. Yaklaşık 120 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Hendek Belediyesi Karate Takımı; 10 Altın madalya, 7 Gümüş madalya ve 9 Bronz madalya olmak üzere toplamda 26 madalya ile turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Ayrıca Liseler Arası İl Birinciliği A Grubu (Gençler) ve B Grubu (Ümitler) şeklinde yapılacak olan karşılaşmalar, 11-12 Şubat tarihleri arasında grup birinciliği Kocaeli'de, Türkiye birinciliği ise Kütahya'da yapılacak.

Turnuva ile ilgili olarak bir değerlendirme bulunan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, "Dereceye giren bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Allah'a şükür biz sporun her dalında Hendek Belediyesi olarak varız. Her zaman spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceğiz" derken, Hendek İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Çekiççioğlu ve Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Yılkın da sporcuları tebrik ederek başarılar diledi.

Madalya Kazanan Sporcular Şu Şekilde:

Birinci olan sporcular

Nursena Tokacı

Ecesu Erdoğdu

Ecrin Gezgin

Hatice Sudenaz Aygün

İnci Varoğlu

Yusuf Eren Temizel

Yiğit Eren Kaba

Mehmet Efe Kayacık

Yusuf Arda Dere

Yakup Karduz (Kata)

İkinci olan sporcular

Nazlı Bağdatlı

Azra Yılmaz

Semanur Demirbaş

Güven Dere

Kerem Çakıroğlu

Arda Berkay Dandan

Yakup Karduz

Üçüncü olan sporcular

Ayşenaz Kalaycı

Belinay Kaya

İrem Nazlı Bayındır

Perihan Nur Bayındır

Fatma Zehra Ak

Efe Dere

Caner Atış

İlker Eren Özel