Hendekspor Sezonu Açtı

Hendekspor 2023/2024 sezonuna Kazımiye’de düzenlenen ilk Antreman ile başladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor, Kazımiye Melih Bilgin Stadında çıktığı ilk antreman ile 2023-2024 sezonu çalışmalarına başladı.

Kamplar 2 etap

Sabah 8.30 ve Akşam 18.00 olmak üzere bugün iki antreman yapacak olan Hendekspor’un 2 etap şeklinde çalışacağı ve çalışmalarının ilk üç haftasını Hendek’te yapacağı öğrenildi.

Dönüşümlü kamp yapacağı öğrenilen Hendekspor’da kampların bir bölümü hazırlık maçlarından oluşacağı ve 20 Eylülde döndükten sonra 1 Ekim itibarıyla başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig’i beklemeye başlayacak.

Şansal, ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum

Hendekspor teknik sorumlusu Mehmet Şansal yaptığı açıklamada, Kulübümüzün geçmişine baktığınız zaman burası devamlı yukarıya oynayan, dinamikleri hazır bir yer. Geçen yıl geç katıldığımız mücadeleye sağ olsun Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu bu yılda bizi bu göreve layık gördü, ona da buradan çok teşekkür ediyorum. Beklentilere cevap verme adına iyi bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum. Burada bizi biraz dalgalandıran son alınan federasyon tarafından alınan yaş haddi kararı, onu da göğüsleyebilecek kapatisemiz var, onunla ilgili hazırlıklarımız tamam nasipse.

 Bu sabah itibarıyla başlayacağımız ligde takımlara kendi takımımıza camiamıza ugun bir şekilde lig bitirmeyi temeni ediyorum. Şuna da inanıyorum bu takım bu sene sıfırdan kurulmuş bir takım, içerisinde ihtiyaçlara cevap verecek yeteneklere sahip futbolculardan kurulu. İnancımız odur ki ligin sonunda ipi göğüsleyecek ifadelerini kullandı.