Hendekspor’da Altyapı Hamlesi

Yetenekli Oyuncular Var

Altyapıya verdiği destekten dolayı belediye başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkür eden Hakan Soylu; ‘’Kısa süre önce geldiğim Koordinatörlük görevimde alt yapı sporcularımızın antrenman sahasına gidiş gelişlerinde kullanılmak üzere araç tahsis eden Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na, Kulüp Başkanımız Adil Karabulut ve yönetimine teşekkür ediyorum. Sadece ulaşım değil alt yapı sporcularımızın ailelerinin rahatlıkla oturabileceği Hendekspor kulübümüzün tesislerinde olan bir bölümün hazırlıkları sürüyor. Kısa süre sonra hazır olacak olan bu bölümde ailelerimiz gönüllerince rahatlıkla vakit geçirebilecekler. Amacımız Hendekspor’umuza alt yapıdan yetenekli sporcular yetiştirip A takımda yer almalarıdır. Bunu başarırsak ne mutlu bize. Alt yapıda çok yetenekli sporcularımız mevcut. Bu sporcularımızı yetiştirmek ve A takıma kazandırmak için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. ‘’

A Takıma Oyuncu Kazandıracağız

Teknik Direktör Talip Toprak ile koordineli çalıştığını dile getiren Soylu “Hendekspor’umuzun antrenmanlarına 2 veya 3 sporcu göndererek A takımla birlikte antrenmanlarda yer almalarını sağlıyoruz. Oyuncularımız Yusuf İlkay ve Emir Demircioğlu A Takımla birlikte çalışmalara katıldı. Alt yapıda görev yapan Antrenörlerimiz Vural Oduncu, Zafer Bıçak, Erkan Polçumcu ve Zeynel Köstereli ile tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alt yapıya büyük destek veren Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na, Kulüp Başkanımız Adil Karabulut ve Yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hedefimiz Hendekspor A takımında oynayacak yetenekli sporcuları yetiştirmektir. Alt yapımızda sporcu sayımız her geçen gün artıyor. Artmaya da devam edecektir.

Birlikte Hareket Edeceğiz

İlçe merkezinde bulunan takımlarla ilgili projesi olduğunu da dile getiren Soylu “İlçe merkezimizde bulunan takımları bir araya toplayarak sporcu ağımızı daha da güçlendirmek ve yetenekli oyuncu taramalarımızı ilçemizin çeşitli bölgelerinde bulunan takımlarımızda da sürdürmek olacaktır. Alt yapı ile ilgili 2-3 yıl gibi bir zaman gerekiyor. Bu sürede yetenekli sporcularımızı yetiştirerek Profesyonel takımda oynamalarını sağlamaktır. Hendekspor şehrimizin takımı. Hep birlikte alt yapıya ve Hendekspor’a sahip çıkmalıyız” dedi.