‘İlçelerde Gündem’ Akyazı’daydı

Sakarya’nın ilk ve tek uydu kanalı TV 264’te yayınlanan ‘İlçelerde Gündem’ programından Alattin Onur, Orhan Topçu, Kadir Kazın, Namık Cihan, İsmail Çetintaş ve Dila Kuvat Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın konuğu olarak, ilçede tamamlanan ve devam eden projeleri gezdi.

Sakarya’nın televizyonu olan TV264’te Alaattin Onur’un sunduğu her Çarşamba günü saat 21.00’de canlı olarak yayınlanan ve ilçelerin değerlendirildiği ‘İlçelerde Gündem’ programı ekibi Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ın konuğu oldu.

Program ekibinden Alattin Onur, Orhan Topçu, Kadir Kazın, Namık Cihan, İsmail Çetintaş ve Dila Kuvat’ı Akyazı’da ağırlayan Belediye Başkanı Bilal Soykan ilçede tamamlanan ve devam eden projeleri gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Akyazı’da yapımı tamamlanan ve hizmete alınan Akyazı İlçe Terminali, Mezbaha ve Canlı Hayvan Borsası, Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi, SUBÜ Ek Hizmet Binası ve Aktepe Kızak Merkezi’ni gezen ‘İlçelerde Gündem’ ekibine Güzlek Mesire Alanı’nında Medbayar ve TV264 İmtiyaz Sahibi Zafer Tokuş ile TV264 Genel Müdürü Serhat Yılmaz da eşlik etti.

Sakarya’nın bir çok ilçesinden önemli gazetecilerin katıldığı İlçelerde Gündem programı ekibini Akyazı’da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “ Değerli gazetecilerimizle birlikte vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz projelerimizi ziyaret ettik ve devam eden projelerimiz hakkında kendilerine bilgilendirmelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı değerli gazetecilerimize ve tüm TV264 ekibine teşekkür ederim” dedi.