Siyaset ve Futbol Camiasını Buluşturan Düğün

Sarı Ve Yılmaz Ailelerinin Düğününe Yoğun Katılım...

Naime-Nizam Sarı çiftinin kızı Gülşen ile Şükran-Cavit Yılmaz çiftinin oğlu İlker, Uludere Sosyal Tesislerindeki muhteşem düğünle dünya evine girdi.

Sarı ve Yılmaz Ailelerinin düğün cemiyetine yoğun katılım oldu. Akovaspor Kulüp Başkanı ve ASKF Başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan Cavit Yılmaz, düğün cemiyetine katılan misafirlerle yakından ilgilendi.

Siyaset Ve Futbol Camiası Buluştu...

Uludere Sosyal Tesislerindeki düğüne; Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Genç Parti İlçe başkanı Ali Kemal Yener, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, ASKF Yöneticileri: Recep Odabaş, Hayri Çolakoğlu, Hasan Zandolu ve Çetin Ulaş, Hendekspor Başkanı Adil Karabulut ve çok sayıda davetli katıldı.

Misafirlerle yakından ilgilenen Akovaspor Kulüp Başkanı Cavit Yılmaz, düğün cemiyetine katılan misafirlere teşekkür etti.

Düğün sonunda kısa bir açıklama yapan başkan Cavit Yılmaz, bizleri düğünümüzde yalnız bırakmayıp, düğünümüze katılan, çocuklarımızın mutluluğuna ortak olan, bizi mutlu eden, dost, akraba ve tüm davetlilere teşekkür ederiz, dedi.