İsrail'e Öfke Meydanlara Taştı

Geyve İlçesinde Çarşamba gününün başladığı ilk dakikalarında, iletişim araçlarının kullanılması ile İlçe Cumhuriyet Meydanında İsrail'e öfke duyanlar saatlerin 24.00 gösterdiği dakikalarda bir araya geldiler.

İlçe siyasetçileri, STK üyeleri, duyarlı ve bir o kadar da öfkeli olan vatandaşlar bir araya geldiler.

İlçe İHH Başkanı olan ve ilçenin sevilen esnaflarından Selçuk Özel; toplanmanın amacı ve İsrail Devletinin Filistin halkına yaptıklarını içeren bir konuşma yaptı ve konuşmasını şiir ile bitirdi.

İlçemizin Eşme Mahallesi Camii İmam - Hatibi Ahmet Taşçı konuşmasında; İsrail Devletinin yaptığı katliam karşısında sessiz kalan Müslüman Devletlere olan öfkeyi dile getiren ve katliamlara sessiz kalan diğer devletlere de çağrı içeren sözler kullandı. Aç susuz hayatta kalma mücadelesi veren Müslüman Filistin halkı için, çocuklarının cenazelerini poşetlerde taşıyan babaların yanlarında olabilmek için mücadeleye çağırdı. Devlet Başkanımıza da daha kesin kararlar alması davetinde bulundu.

Cuma Namazından sonra da, İlçe Cumhuriyet Meydanında kalabalık bir biçimde toplanıp tepkimizi göstermemiz kararı alındı.