Kampüs Camii’de Kandil Coşkusu

Nasreddin Hoca eşliğinde camiyi dolduran çocuklar oyunlar oynarken, Sakarya Erzurumlular Derneği de ikramlarda bulundu.

Kampüs Camii İmam Hatibi Dursun Murat Ak’ın daveti üzerine Camiye Nasreddin Hoca kostümüyle gelen animatör çocuklarla oyunlar oynayarak yakından ilgilendi. Kılınan namazın ardından Regaib Kandili nedeniyle Cami İmam Hatibi Dursun Murat Ak ve Müezzin Fatih Akın tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti, mevlit ve ilahiler okundu. Yapılan duaların ardından üç aylar ve Regaib Kandili üzerine Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet Bostancı tarafından vaaz verildi.

Mevlit sonunda Nasreddin Hoca eşliğinde oyunlar oynayarak gecenin coşkusunu yaşayan çocuklara Sakarya Erzurumlular Derneği eski Başkanı işadamı Mükerrem Koç’un katkılarıyla çikolata ikramı yapıldı. Cami çıkışında da cemaate Sakarya Erzurumlular Derneği tarafından lokum, çikolata ve çeşitli ikramlar yapıldı.

Aynı zamanda Sakarya Erzurumlular Derneği Başkanı olan Cami İmam Hatibi Dursun Murat Ak, “Güzel bir geceyi idrak etmenin mutluluğunu yaşadık. Böyle bir gecede çocuklarımızı coşturmak ve onları namazı sevdirmek için küçük sürprizler hazırladık. Bizlere hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Koç City Yönetim Kurulu Başkanı Mükerrem Koç’a, mevlide katılan dekanımıza, cami cemaatimize, üniversite öğrencilerimize ve çocuklarımıza teşekkür ediyoruz. Allah hepimizi Şaban ve Ramazan aylarını birlikte görmeyi nasip etsin” dedi.