Muhtarlardan Başkan Pilavcı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Sakarya’nın Taraklı ilçesinde 22 mahalle muhtarı, Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Taraklı Belediye Başkanı olarak görevine devam eden İbrahim Pilavcı’ya tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda, Taraklı Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Gündüz ve 21 mahalle muhtarı Başkan Pilavcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Beş yıllık Belediye Başkanlığı görev süresi boyunca muhtarlarla hep iş birliği içerisinde çalıştığını söyleyen Başkan Pilavcı, “Muhtarlarımıza nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Aramızda geçtiğimiz dönemde beraber birçok başarılı işlere imza attığımız muhtar arkadaşlarımız var onları da yeni seçilen muhtar arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. İnşallah ayırmadan, ayrışmadan Taraklı için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Sık sık bir araya gelerek mahallelerimizin sorunlarını masaya yatırıp çözüm yolları arayacağız. Her şey daha güzel Taraklı için olacak’’ Dedi.

Muhtarlar adına konuşan Muhtarlar Dernek Başkanı Harun Gündüz’de,’’ Belediye Başkanımız Sn. İbrahim Pilavcı’ya yeni döneminde de başarılar diliyoruz. Beş yıllık görev süresince ilçe merkezimiz başta olmak üzere bütün mahallelerimize unutulmayacak eserler kazandırdı. Hizmet olarak ne istediysek bir dediğimizi iki etmedi. Kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah Başkanımızın ve bizlerin her daim yardımcısı olsun. Allah memleketimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin’ ’Dedi.