Özen, İftar Öncesi ve Teravih Sonrası İlçe Halkıyla

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, iftar öncesi ve teravih sonrasında ilçe halkıyla buluşarak esnafları ziyaret etmeyi ihmal etmiyor.

Çocuklarımıza ramazanı, iftarı ve sahuru anlatalım yaşatalım

Ramazan ayının manevi ortamının en güzel şekilde yaşandığı buluşmalarda camiden çıkan cemaatle bir araya gelen Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; vatandaşların istek ve önerilerini dinlerken, vatandaşlarla birlikte çayları yudumlamanın keyfini ve Ramazanın maneviyatını yaşıyor. Ramazan’ın manasını çocuklara da aşılamak için anne ve babalara önemli görevler düştüğünü aktaran Başkan Özen, şunları kaydetti: “Çocuklarımızı mutlaka teravihlere götürelim,ramazanı, iftarı ve sahuru anlatalım yaşatalım.

Bu coşkudan yavrularımızı mahrum etmeyelim. Bu mübarek ayda Müslümanlar paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergiler ve kardeşlik duygularımız daha da pekişir. Biz de Ramazan boyunca iftar saatinde Sapanca Belediyemizin iftar çadırında, iftar öncesi esnaf ziyaretlerimizle ve teravih sonrası çay sohbetlerimizle hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz.

İnşallah ramazan ayı boyunca da devam edeceğiz. Ramazan ayının şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah hep birlikte güzellikler içinde bayrama ulaşırız” dedi