Pamukova Ayvası ve Ürünleri Antalya YÖRX Fuarında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği onayıyla düzenlenen Yörex- 11.Yöresel Ürünler Fuarı, Antalya Anfaş Fuar Merkezi’nde başladı. 20-24 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen Yörex- 11.Yöresel Ürünler Fuarı'na,  Pamukova ve Pamukova Ayvası Tanıtma Derneği (PAYDER) de Pamukova Ayvası, bölgede yetişen ürünler ile katıldı. 

Pamukova Belediyesinin desteği ile  Antalya 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına katılan PAYDER Başkanı Abdullah Özçelik, " Antalya YÖREX Fuarına, Pamukova ve Pamukova Ayvası Tanıtma Derneği, Pamukova Işık Zeytin, Pamukova Lokum Şekerleme ile katlım sağladık.  Sakarya standında Pamukova'mızı ve Pamukova'mızdaki ürünlerle beraber tanıtımını yapıyoruz.

Bizlere bu standı tahsis eden Sakarya Valiliğine,  Sakarya Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ'a, Doğu Marmara Kalkınma Ajansına şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz.  Bizim buraya gelmemizde en büyük katkı ve desteği sağlayan Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün'de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu tür fuarlar bölgemizi, bölgemizdeki ürünlerimizi ve katma değer sağlayan işlenmiş ürünlerimizin tanıtımında çok önemli yere sahip. Bizlerde PAYDER olarak bundan önceki yıllarda olduğu gibi  katılmaya devam edeceğiz " dedi.

Antalya'da 11. si düzenlenen YÖREX Fuarına Sakarya'dan sadece Pamukova ve Pamukova Ayvası Tanıtma Derneği  ve Sakarya Kozan Hanımeli Kadın Kooperatifi katıldı.