Pamukova da gergin saatler! Polis geniş güvenlik önlemi aldı

Pamukova da iki grubun kavgası sonrası roman vatandaşlar Demokrasi meydanında toplandı. Polis geniş güvenlik önlemi aldı.

Pamukova da dün akşam saatlerinde gergin anlar yaşandı.

Pamukova da bir akşam önce iki gurup gencin kavgasında kan akınca, romanlar dün sabah ve akşam saatlerinde Demokrasi meydanında toplanıp kavga olayına tepki gösterdiler.

Olay Pamukova Yenic3e Mahallesinde bir kahvehanede iki grup gencin önce münakaşası sonra kavgası ile başladı. İddialara göre kavga eden gruplardan birindeki gençler, yaklaşık 15-20 kişilik grup ile Çarşamba gece saatlerinde Cumhuriyet Mahallesinde romanların yoğun olarak yaşadığı mahallede iki roman gencini darp etti. Yaşanan bu olayın sabahı yani dün sabah ve akşam saatlerinde roman mahallesi yaşanan bu kavga olayına tepki göstermek için kadını, erkeği ile Pamukova Demokrasi Meydanına yürüyüşe geçtiler.

Pamukova belediye parkında toplanan romanlar daha sonra demokrasi meydanında önce kavgaya karışan gruba yönelik tepkilerini dile getirirken, meydanda güvenlik önlemi alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine de, önleyici tedbirleri almadıkları gerekçesi ile tepki gösterdikten sonra olay sız bir şekilde mahallerine geri döndüler.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah, öğle ve akşam saatlerinde romanların yaşadığı mahalle ile demokrasi meydanında güvenlik önlemi aldılar.