Pamukova da sokak ortasında çatışma! 2 yaralı

Pamukova Çarşı Merkezinde daha önce aralarında husumet bulunan iki ailenin caddede karşılaması sonrası silahlar ateşlendi. Çıkan çatışmada biri kadın 2 kişi yaralandı.

Olay Saat: 21.00 sıralarında Pamukova Yenice Mahallesi çarşı merkezi Atatürk Bulvarında meydana geldi.

Aralarında daha önceden husumet bulunan N.A eşi ve çocuğu ile Atatürk Bulvarından Çarşı merkezine doğru giderken husumetlisi M.S ve eşi G.S. ile karşılaştı.

Atatürk Bulvarında karşılaşan iki ailenin kadınları bir birine laf atıp yollarına devam etti. Ancak karşılıklı laf atmalar devam edince N.A kendilerinden yaklaşık 15 metre uzaklaşan, husumetlisi ve yanında bulunan eşine silah çekince, M.S de eşini korumak için bir iş yerinin kapısına sığınıp belinde bulunan silahı çıkararak,  N.A ya ateş etti. N.A karşılık vermesi sonucu cadde ortasında karşılıklı silahlı çatışma başladı. Silahlı çatışmada N.A elinden ve bacağından yaralanırken, N.A’nın silahından çıkan kurşunlar ise husumetlisi M.S’nin eşi G.S. ye isabet etmesi sonucu kadın ayağına aldığı mermiler kanlar içinde kaldı.

Cadde ortasında çıkan çatışmada mermilerden bir tanesi yol kenarındaki su borusuna, iki tanesi park halindeki otomobile, üç adet mermi ise bir iş yerinin tatlı makinesi ve çerçevesine isabet etti.

Silahlı çatışmanın haber verilmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Silahlı çatışmada sağ ayağından ve karnından yaralanan 32 yaşındaki kadın G.S ve elinden yaralanan N.A 112 ambulans ile Pamukova İlçe Hastanesine kaldırıldılar.

Burada ilk müdahaleleri yapılan G.S. ve N.A. Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.  

Olaya karışan ve silahla N.A. ‘yı elinden vuran M.S. Polis tarafından olayda kullandığı silahla yakalanarak göz altına alınırken olayın zanlılarında yaralı olan N.A. Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Pamukova ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlattı.