Pamukova'da 2 Katlı Ahşap Evde Çıkan Yangında 1 İtfaiye Eri Yaralandı!

Pamukova Şeyhvaramaz Mahallesinde Erkan Yılmaz' a ait 2 katlı ahşap evin çatı bölümünde Saat:17.30 sıralarında yangın çıktı.

Ev sahiplerinin tarlada olması nedeni ile yangını gören komşuları Pamukova İtfaiye Grup Amirliği ekiplerine haber verdi.  Kısa sürede olay yerine gelen İtfaiye ekipleri yangına iki söndürme aracı ile müdahale etti.

Çatıda başlayan yangının ahşap evin ikinci katına sıçraması nedeni ile yangın büyüdü. Yangının büyümesi üzerine Geyve İtfaiye Amirliği ekipleri olay yerine takviye ekip olarak geldi ve yangına müdahale ettiler.

Yangına müdahale eden  Pamukova İtfaiye Grup Amirliği İtfaiye erlerinden Eren Kazan yanan evin bahçesindeki ardiyenin çatısından düşerek yaralandı. Yaralanan İtfaiye erine ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112  ekipleri yaptı. İlk tedavisi olay yerinde yapılan itfaiye eri Pamukova İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hafif yaralı olan itfaiye erinin durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yangını ilk gören bir kadın ise sinir krizi geçirdi. Sinir krizi geçiren kadına,  yine olay yerine gelen 112 ekipleri ilk müdahaleyi yaptılar. 

Yangın Pamukova ve Geyve İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangın ile ilgili Jandarma tahkikat başlatırken, ilk belirlemelere göre yangının çatıdaki elektrik kontağından çıktığı belirtildi.