Prof. Dr. Mustafa İsen söyleşi için Pamukova Karaca Ahmet Türbesi ve Camine gidiyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı Eski Müsteşarı, önceki dönem Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ve Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında restorasyonunun yapılmasında büyük katkısı olan, Pamukova Paşalar Karaca Ahmet Türbesi ve Cami için söyleşiye geliyor.

Prof. Dr. Mustafa İsen Sakarya Büyükşehir Belediyesinin Kültür ve Sanat Etkinlikler kapsamında söyleşi için bugün Saat:14.00 da Pamukova Paşalar Mahallesi Karaca Ahmet Türbesi ve Camine geliyor.

700 yıllık geçmişe sahip olan, Pamukova Paşalar Mahallesinde bulunan Karaca Ahmet Türbesi ve Camiinin restorasyonunun yapılmasında büyük katkısı olan Mustafa İsen, Büyükşehir Belediyesinin Yerinde Tarih Söyleşileri Kültür ve Sanat Etkinlikler  kapsamında Paşlar Mahallesinde söyleşiye katılacak.

Prof. Dr. Mustafa İsen’in katkıları ile Sakarya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Pamukova Belediyesi iş birliğiyle aslına uygun bir şekilde restore edilen Paşalar Mahallesinde bulunan Karaca Ahmet Türbesi ve Camii, restorasyon sonrası çok sayıda ziyaretçiyi ağırlamıştı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Eski Müsteşarı, önceki dönem Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri ve Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen’in, ayrıca yazdığı “ Özlenen Şehirler” kitabı büyük beğeni toplamıştı.