Saadet Partisi Haziran Ayı İl Divanı Yapıldı

Sakarya İl teşkilat binası konferans salonunda yapılan toplantıya, Sakarya İl Başkanı Hasan Zengin başkanlık ederken, il yönetim kurulu üyeleri, Sakarya İl Başkanı Hasan Zengin, Türkiye ve Sakarya ili gündemleri ve parti içi çalışmalarını içeren bir açılış konuşması yaptı.
Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Hasan Zengin, ülkenin zor günlerde geçtiğini belirterek, esnafın ve vatandaşın ekonomik sorunları ele aldı.

 "Ülkemizin ağır bir ekonomik krizin içinden geçtiği, geçim sıkıntısının intiharlara sebep olduğu bir dönemde, insanları bu kadar da aptal yerine koymamak gerekiyor.” diyen il Başkanı Hasan Zengin, kötü ekonomi yönetimi yüzünden kişi başına gelirin 8 bin dolara düştüğüne dikkat çekti. 
Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Hasan Zengin konuşmasında şu ifadelere yer verdi:"Pandemi sürecinden dolayı uzun süredir teşkilat mensuplarımızla bir araya gelememiştik.

Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte hamdolsun bizde teşkilat mensuplarımızla beraber ilçelerimize her hafta bir ziyaret yapmaya başladık. Yarın seçim varmış gibi araziye indik. Halkımızla kucaklaştık ve onların dertlerini dinlemeye başladık. Çünkü bu milletin tek çaresi Saadet Partisidir.

Refah yol hukumeti döneminde işçiye memura emekliye esnafa dul ve yetime verdiğimiz zamlar ortadır, devlet kayıtlarına bakılsın. Halkımız da bunu iyi bilir. Gençlerimize de ulaşacağız ve o dönemde yaptıklarımızı  bizden dinleyecek ve bu ülkenin tek kurtuluşunun Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet partisinde olduğunu anlayacak.

" dedi. Ülke gençliğin karşı karşıya kaldığı tehlikeninde altını çizen Zengin, “Uyuşturucudaki bağımlılık artışı korkutuyor. Türkiye’de yaklaşık 10 milyon insan madde ve davranış bağımlısıdır. Cinayetlerin yüzde 60’ı, saldırıların yüzde 40’ı, tecavüzlerin yüzde 33’ü alkol ve madde kullanımı olan kişiler tarafından yapılmaktadır.

Türkiye’de gençlerin yüzde 50’si bağımlılık riski altındadır. Çünkü inanç değerleri zayıf olan kişilerin bu tür yollara bulaşması daha kolay olmaktadır. TÜİK saha çalışması yapmalı ve il il veriler paylaşılmalıdır. Çünkü doğru tespit yapılmadan, doğru tedbirler alınamaz” diyerek uyuşturucu ve bağımlılık sorunun önlenmesi için tavsiyelerde bulundu.