Sakarya Boksundaki İki Gururumuz

Boks milli takım Antrenörü Ertuğrul Akgün ve Uluslar arası boks hakemi Ali Üre 26 Mart Cumartesi günü İstanbul’da yapılacak olan WBC profesyonel boks müsabakalarına ismen davet edilmeleri Sakarya boks camiasını sevindirdi.

Uzun Yıllar Amatör boksta milli takım antrenörlüğünde görev yapan Ertuğrul Akgün geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yapılan Profesyonel boks federasyonunda görev bölümünde yeniden  teknik kurulu as başkanı olarak seçilmişti.

 Uluslar arası Profesyonel boks federasyonu olan WBC tarafından 26 Mart 2023 Tarihinde İstanbul’da yapılacak Profesyonel boks müsabakalarında ismen göreve çağrılmaları  Sakarya boks camiasını sevindirdi.

Öte yandan her iki spor adamları olan  Milli takım antrenörümüz Ertuğrul Akgün ve Uluslar arası boks hakemimiz Ali Üre yaptıkları açıklamalarda ‘İlimizde profesyonel boksta Cemal Kamacıdan sonra  antrenör ve hakem olarak bu göreve laik görenlere teşekkür ettiler. Bu konuda Antrenör Ertuğrul Akgün ve Ali Üre ortaklaşa verdikleri açıklamalarda Sakarya’mıza laik olarak bu görevi tamamlamak istiyoruz. Ayrıca önümüzdeki günlerde Spor il müdürümüzle görüşüp ilimizde de bir profesyonel boks maçları düzenlemek için görüşmek istiyoruz. İnşallah bu konuda hayırlı görüşme olacaktır dediler.