Sakaryalı Bakkallardan Tbmm Temasları

Sakarya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, yönetim ve kurulu üyeleri, Sakarya Milletvekillerini ziyaret ederek, seçilmeleri nedeniyle hem tebrik etti, hem de sorunları iletme imkanı buldu.

Başkan Akdardağan, yönetim ve denetim kurulu üyeleri, TBMM Sakarya Milletvekillerini ziyaret etti. Heyet sırasıyla; TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Lütfi Bayraktar, Bayındırlık, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ertuğrul Kocacık, TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Murat Kaya, MHP Sakarya Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi, MHP Grup Başkan Vekili Muhammet Levent Bülbül’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaretlerde bakkal esnafının beklentileri ve sorunlarının yanı sıra perakende yasasının bir an önce çıkması konusunda taleplerin bir kez daha iletildiğini belirten Oda Başkanı Ahmet Akdardağan, “Sakarya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Yönetim ve Denetim Kurulu olarak, Sakarya Milletvekillerimize seçilmeleri dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni görevlerinde yapacakları çalışmalarda muvaffakiyetler diledik.  Ziyaretlerimizde ayrıca bakkal esnafımızın beklentilerini ve sorunlarını bir kez daha dile getirme imkanı bulduk. Yine esnafımızın öncelikli isteği ve zincir marketlere sınırlama getirecek olan perakende yasasının çıkması konusunda esnafımızın ısrarlı taleplerini ilettik. Esnafımızın taleplerinin takipçisi olmaya ve sorunlarının çözümü için birliktelikle çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi. 

Milletvekillerine misafirperverliği için teşekkür eden Başkan Akdardağan ziyaretlerin sonunda günün anısına hediye takdiminde bulundu.