Sapanca Belediyesi’nden Hasta ve Yaşlı Ziyaretleri Devam Ediyor

Ziyaretlerimiz sadece önemli gün ve haftalarda değil her zaman

Çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle ya da yaşlarından dolayı evlerinde dinlenen hastalara acil şifalar, sağlıklı ve uzun ömür dilendi.  Başkan Özen’in talimatlarıyla Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kapsamında gerçekleşen ziyaretlerde konuk olunan evlerde vatandaşların istek ve talepleri de dinleniyor hal ve hatırları soruluyor.

Belediye olarak yaşlıların ve hastaların sadece önemli gün ve haftalarda değil her zaman yanında olduklarını belirten Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halka İlişkiler Müdürü Emine Tarım, “Hasta ve yaşlı ziyaretlerimizde, Sapanca’nın çınarlarından Rauf Kösemen, Asiye Gür ve Nimet - Mehmet Turan çiftini ve ziyaret edip hayır dualarını aldık. Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’in selamlarını kendilerine ilettik. Ziyaretlerimizde yaşlılarımıza hayırlı ömürler hastalarımıza da Allahtan acil şifalar diliyoruz.

Gerçekleşen ziyaretlerimizde görüyoruz ki, kendilerinin düşünülmesi hal ve hatırlarının sorulmasından çok memnun oldular. Hasta ve yaşlılarımıza yaptığımız bu ziyaretlerimiz tüm ilçe bazında devam edecek” dedi.

Pandemi sürecinde bu çalışmayı aksatmayan Sapanca Belediyesi pandemi süresince 65 yaş üstü vatandaşlar sıklıkla telefonla arandı talepleri alındı ve ilgili müdürlükler vasıtasıyla giderildiği bilgisi verildi.

Başkanı oğlumdan Allah razı olsun

Ziyaretine gidilen Nimet Turan “Bizi düşünüp buralara gelmişsiniz. Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi iletin. Ne iyi ettiniz geldiniz, yolunuzu açık etsin. Bizlerin bu saatten sonra tek isteği ziyaret edilip halimizin hatırımızın sorulması, pandeminin en yoğun olduğu zamanlarda da telefonla arayıp bizi unutmadınız ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.