Saü Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan Anlamlı Ramazan Programı

Ülkemizde 06 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve bütün ülkemizi yasa boğan deprem felaketi ardından ilimiz Kredi ve Yurtlar Kurumunda konaklayan çocuklarımıza ve ailelerine Sakarya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından Ramazan Programı organize edildi.

Okul bahçesinde düzenlenen programda Hacivat Karagöz Gölge Oyunu, Çocuk Gelişimi Bölümü tarafından hazırlanan akıl oyunları, oyun parkurları, küçük ikramlar ve hediye takdimi bölüm öğrencileri tarafından yapıldı.

İftar yemeğinin ardından gecenin sonunda programa katılan misafirlerle Dilek Fenerleri uçuruldu. Renkli görüntüler eşliğinde güzel temenniler dile getirildi. 

Ramazan programı açılışında konuşma yapan Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Sima NART topluma katkı sağlama anlayışı kapsamında öğretim kadrosu ve öğrencilerin hayatın ve toplumun gerçeklerinin farkında olduğunu, üniversitenin toplumla ilişkilerini geliştirecek, kültürel ve sosyal işbirliğini sağlayacak etkinlikler ve projeler yürütme konusunda istekli olduklarını belirtti.

 Etkinliğe katılan ve her zaman desteklerini hissettiren Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza AL’a, Rektör Yardımcısı Özer Köseoğlu’na,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç’a ve iftar yemeği ikramı için maddi ve manevi destekte bulunan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce’ye  teşekkürlerini sundu. Ayrıca okul bünyesinde organize edilen Sosyal Sorumluluk Projelerinde her zaman yer alan ve büyük özveriyle destek veren Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Şadiye Berna AYKAN’a ve Öğr. Gör. Yakup YİĞİT’e,  Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Alaaddin Ağcadağ’a, Öğr. Gör. Özlem Bozyer’e,  Öğr. Gör. Aykut Arslan’a, tüm okul personeline ve etkinliklere gönüllü olarak destek veren öğrencilere katkılarından dolayı teşekkür etti.

Sakarya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak Sosyal Sorumluluk Projelerini çoğaltarak sürekli hale getirmeye çalışacaklarını belirtti.