Savaşçı Hendek’teki Okullarda Ziyaretlerde Bulundu

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı Hendek’teki okullarda ziyaretlerde bulundu.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü  Ebubekir Sıddık Savaşçı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü  Murat Çekiçcioğlu ile birlikte; yeni eğitim ve öğretim yılında öğrenci alımının başlayacağı Devlet Bahçeli Fen Lisesi okul inşaatında incelemelerde bulundu.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu ve beraberindeki heyetle birlikte Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Okul öğretmenleriyle sohbet ederek ‘’Afet bölgesine yaptığınız gıda desteği, diktiğiniz uyku tulumları için çok teşekkür ederim.

 Taşımalı eğitim okullarının yemeğini özenle ve lezzetli olarak hazırladığınız için de ayrıca teşekkür ederim, yemeklerin kalitesinden dolayı bana iletilen birçok memnuniyet var, çok dua alıyorsunuz, okulumuz idaresinden, bölüm öğretmenlerimizden/öğrencilerimizden ve emeği geçenlerden Allah razı olsun’’ diyerek okulun yaptığı çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirdi.

 Depremin 2. Gününden itibaren 33 gün afet bölgesinde bulunduğunu ifade eden Savaşçı, bölgede yaşadığı bir anekdotu paylaştı. ’Deprem bölgesine Sakarya’dan çok fazla yardım gitti.

Orada bulunanlar Sakarya çok büyük bir il mi? Çok fazla yardım geliyor. Cevap olarak dedim ki: Sakarya daha önce deprem yaşamış bir il, deprem yaşayanların halinden anlıyor ve elinden geleni sonuna kadar yapmaya gayret ediyor, bu sebeple olabilir’  Sözleriyle yaşadıklarını ifade etti.  Öğretmenlerin taleplerini de dinleyen Savaşçı, imkan dahilindeki talepleri de yerine getireceğinin sözünü verdi.

Okul bahçesine yapılmakta olan anaokulu inşaatında da incelemelerde bulunup bilgi alarak ziyaretini sonlandırdı.