Tever Basın Sitesi Konutlarını Gezdi

AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Adapazarı Alandüzü Mahallesi’nde yapımı süren Gazeteciler Sitesi Konutları’nı gezerek ilgililerden bilgi aldı.

Sakarya Gazeteciler Birliği’nin (SGB) girişimiyle Sakarya’daki gazeteciler için TOKİ işbirliğiyle Alandüzü’nde 2021 yılında yapımına başlanan 159 konutun son aşamaya gelen inşaatlarını yerinde görüp inceleyen AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, SGB Başkanı Müjdat Çetin ve yönetimi ile Şantiye Şefi Kadir Dönmez’den bilgiler aldı.

Tever, konutların çok güzel olduğunu ve kısa sürede bitecek olmasının da memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, “Başta basın mensuplarımız olmak üzere burada konut sahibi olacak hemşehrilerimizin konforlu ve modern bir şekilde barınma ihtiyacını karşılayacak olan bu yapıların şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

SGB Başkanı Müjdat Çetin, “AK Parti İl Başkanımız Yunus Tever’e konutlarımızın inşaatına başlama süresinden beri ilgisi ve sorunlarımızın çözümü konusundaki yardımları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Tever’e, AK Parti İl Başkan Yardımcısı - Tanıtım ve Medya Başkanı Enis Aksoy ile Basın Danışmanı Kemal Bayat eşlik ederken, SGB Başkanı Müjdat Çetin ile yönetim kurulu üyeleri İbrahim Çorbacı, Yücel Velioğlu ile Nuri Tokyürek’te konutların yapımı ve son aşamaya gelmesinde emeği olan herkese müteşekkir olduklarını ifade ettiler.